Lad os gøre adgangsniveauerne simple for dig

Det er bekvemt, sikkert og du har altid det fulde overblik over, hvem der har adgang til ejendommen. Uanset om du vælger vores pakkeløsninger med enslukkende låse eller vores systemlåse med et højt sikkerhedsniveau.

Der er typisk mange mennesker i en boligforening eller en ejerforening, som skal have en adgangsspecifik nøgle, der samtidigt virker til opgangsdøren eller døren til cykelkælderen. Med forskellige adgangsniveauer kan du dog hurtigt miste overblikket, hvis der ikke er et gennemtænkt system bag nøglerne og cylindrene.

Vi har over 15 års erfaring som leverandør af låsesystemer til alt fra mindre opgange, rækkehuse til store lejlighedskomplekser. Og vi leverer altid en løsning, som gør det nemt for dig, at administrere din ejendom.

Systemlåse til boligforeninger

Et låsesystem er en nem, sikker og overskuelig måde, at skaffe sig adgang til flere døre med én enkelt nøgle. Eller omvendt: At have en enkelt dør, som kan låses op med flere forskellige nøgler. Derudover opnår du kontrol, tryghed og overblik over hvem, der har adgang til bestemte døre og områder.

Alle vores systemcylindre er godkendte i henhold til DS/EN 1303. Sammen med under- og overstifter består systemcylinderen af flere sikkerhedsstifter, som gør cylinderen ekstra sikker. Derudover er systemnøglerne beskyttet mod kopiering, så du altid har styr på, hvor mange nøgler, der er i omløb. Det skyldes systemnøglernes høje sikkerhed, særlige nøgleprofil og det patenterede nøglespor.

Et sikkert valg

Vores systemcylindre er et sikkert og oplagt valg til sikring af dit boligprojekt, og kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Uden at du går på kompromis med niveauet af sikkerhed eller gambler med trygheden hos ejendommens beboere. Til gengæld skaber du overskuelighed hos varmemesteren og orden på kontoret.


Mangler du en formular til dit låsesystem?
Find formularen her

Eget låseværksted

Vores systemcylindre indeholder et utal af forskellige låsekombinationer, der alle produceres ud fra din låseplan af vores egne låsemedarbejdere på låseværkstedet i Lystrup ved Aarhus. Det betyder at vi kan skræddersy låsesystemer til lige præcis dit behov og ønsker. Med andre ord får du altid den mest optimale løsning.

Har du brug for et
skræddersyet låsesystem?

Kontakt os

Kontakt os på salg@jasaco.dk for at booke et møde. I samarbejde med dig vil vi herefter udarbejde en låseplan.

Du får et tilbud

Når låseplanen er helt på plads, vil en medarbejder - typisk fra intern salg - udarbejde et tilbud, som vi sender til dig.

Vi laver dit låsesystem

Efter din endelige godkendelse, vil vores låsemedarbejdere gå i gang med at producere de cylindre og nøgler, du har ønsket.

Du modtager låsesystemet

Når dit låsesystem er helt færdigt, sender vi det til dig sammen med en fuldmagtformular, der angiver den systemansvarlige.

Enslukkende låse til ejerforeninger

I mindre ejerforeninger eller grundejerforeninger er vores SYSTEM 11-serien en oplagt mulighed. Især hvis du ikke ønsker det administrative arbejde, der er, hvis du vælger en systemlås.

SYSTEM 11 er en patenteret løsning til private, og består af enslukkende låse, der alle er kodet ens og kan åbnes med den samme nøgle. Det betyder at du kan bruge den samme nøgle til din hoveddør, dit haveskur, dit kælderrum og din postkasse. Det er smart, ikke?

Dine fordele

  • DS/EN 1303-godkendt og med dirkesikring
  • Kopisikrede nøgler
  • Nem montering

Har du brug for hjælp til at finde en løsning,
der passer til dine behov?