Download vores
tilbehørsberegner

Har du ikke vores tilbehørsberegner endnu? Med vores app kan du nemt beregne hvilke tilbehørsdele, du skal bruge, når du skifter cylinderen i din dør. Download den gratis til iOS og Android her.


 Det sker at cylinderen eller cylinderlåsen i døren skal udskiftes. Måske fordi stifterne er ved at være slidte, eller at du ønsker at højne sikkerhedsniveauet ved at skifte fra en 5-stift til en 6-stift cylinder. Det kan også være, at du har skiftet dit dørgreb til en ny farve, og derfor gerne vil have en matchende cylinder.

Før du bevæger dig ned i dit lokale byggemarked er der lige et par ting, du skal have helt styr på. Først og fremmest hvilken cylinder, du skal vælge. Det afhænger typisk af hvilken låsekasse, der sidder i din dør og selvfølgelig hvilket sikkerhedsniveau, du ønsker.

Find din dørs A- og B-mål

Når du har fundet den rette cylinderfacon, skal du kende tykkelsen på døren. Det gør du ved at måle dørens A- og B-mål. A- og B-målet har betydning for hvilke tilbehørsdele som cylinderringe, cylinderforlængere og cylinderskruer, du skal bruge.

A- og B-mål … a hva' for noget? Du måler din dørs A-mål fra midten af låsekassen til den udvendige side af din dør. Dørens B-mål måler du fra midten af låsekassen til den indvendige side af din dør.

Herefter finder du vores tilbehørsberegner frem på din mobiltelefonen eller tablet, taster din dørs A- og B-mål, og så klarer appen resten for dig. Ikke blot er det tidsbesparende for dig, men gør det også nemmere for dit lokale byggemarked at finde de rigtige tilbehørsdele til dig.

Sådan kommer du i gang med tilbehørsberegneren

Step 1: Download appen og åben den

1. Download appen og åben den

Vælg om du har en oval dobbeltcylinder (rokoko) eller en oval cylinder med vridergreb. Herefter vil du kunne indtaste de relevante mål.

Step 2: Indtast A- og B-mål

2. Indtast A- og B-målene

A-målet er afstanden fra midten af låsen til ydersiden af døren, mens B-målet er afstanden fra midten af låsen til indersiden af døren.

Step 3: Se dine mål

3. Se dine mål

Du vil kunne se hvilke tilbehørsdele, du skal bruge. Få tilsendt oplysningerne ved at klikke på “Send e-mail”. Både vores varenumre samt DB-numre vil fremgå.

Få helt styr på dine tilbehørsdele

Download tilbehørsberegneren