Hver dag åbner vi døren for mange mennesker. Når du kommer hjem, når du møder ind på arbejde eller i skole, når du overnatter på hotel, spiser på restaurant eller åbner din postkasse, bruger du sandsynligvis et af vores produkter. Siden 2006 har vores fornemste opgave været at gøre din hverdag sikker og tryg.

Vi skaber tryghed

Jasa Company er skabt på idéen om at fremstille dørgreb, låse og beslag, som forbedrer danskernes hverdag. Derfor sælger vi ikke bare dørgreb, låse og beslag. Vi sælger funktionalitet, der gør hverdagen nemmere. Vores produkter er skabt ud fra en tanke om kompromisløs kvalitet, og et design, der også bidrager til en nem og sikker hverdag. Samtidigt skaber det tryghed for den enkelte. Og for vores kunder.

Vi tror på at tryghed er altafgørende, og vi forstår vigtigheden i at skabe produkter, der både beskytter én og giver én ro i sindet. For døren til dit hjem eller virksomhed handler ikke kun om at holde ubudne gæster ude. Det handler også om at lukke familie, venner, gæster, håndværkere, kollegaer, forretningsforbindelser og lignende ind.

Vi har holdninger

Vi sælger kvalitetsprodukter til byggesektoren og ofte gennem mange led. Men vi måler vores succes på tilfredse slutkunder. Noget vi også ved, er et hovedfokus for alle dem, vi handler med. Derfor hjælper vi vores kunder med at tænke forbrugernes perspektiv ind i alt. Vi kommer med forslag til butiksindretning, tilbyder pakkeløsninger og uddanner vores kunder i at vejlede forbrugerne, så de altid køber det rigtige dørgreb eller den rigtige cylinder.

Vores succes er bygget på, at vi ikke køber præmissen om, at det skal være svært at købe et dørgreb eller en cylinder. Vi undersøger, hvad forbrugerne og kunderne ønsker sig – og vi tør spørge, om de er tilfredse. Det fundament har gjort os i stand til at hjælpe vores kunder med nye og mere enkle løsninger til forbrugerne. Banalt? Måske. Men det har revolutioneret branchen.

Vi skaber udvikling

Jasa Company blev stiftet den 17. januar 2006 af direktør Søren Madsen, og produktprogrammet var i den første tid udelukkende baseret på rustfrie beslag. Der er dog sket meget siden. I dag kan vi tilbyde alle former for beslag til døre og vinduer, dørgreb i alle kvaliteter og designs samt et bredt sortiment til sikring af boliger og virksomheder.

Vi har et stærkt og ambitiøst mål om at levere produkter, der opfylder tidens krav hvad angår design, kvalitet, funktion og ikke mindst sikkerhed. Derfor bruger vi vores stærke navn og brand til konstant at være i bevægelse, optimere og se nye udviklingsmuligheder på fremtidige produkter. Ligesom at vi nørder materialer, design og udtryk sammen med arkitekter, designere, ingeniører og kunder. Men det er styrken i den gode, enkle idé, som er styrken i vores forretning.

Vores værdier

Tryghed, holdninger og udvikling kendetegner også vores organisation.

Vi er en virksomhed med vægt på familieværdier: Vi jubler sammen, vi græder sammen, og vi stikker ikke af, når det bliver lidt svært. Og vi behandler hinanden som familie: Vi hepper på hinanden, vi diskuterer med hinanden, vi stiller spørgsmål til hinanden, vi respekterer hinanden og vi roser hinanden.

Vores medarbejdere har kant, og er i ordets bedste betydning en samling originaler. Ikke to er ens. Alle tænker skævt og har noget specielt i sig. Fælles er at vi alle knokler for at gøre alt, hvad vi kan for at skabe størst mulig værdi for vores kunder. Vi er stolte af at vores telefoner i salgsafdelingen bliver taget på under 15 sekunder, når vores kunder ringer ind til os. For vi ved, at det betyder noget for dig som kunde.

Det er grundlaget for, at Jasa Company også fremover kan få gode, enkle idéer, der kan hjælpe med at gøre danskernes hverdag nemmere, bedre og mere tryg.

Vores vision

At opfylde kundeønsker om produkter til den rigtige pris og kvalitet under hensyntagen til design, enkelhed, funktionalitet og brugervenlighed. Samtidigt ønsker vi at have et lokalt lager, så vi kan levere til vores kunder så hurtigt og så effektivt som muligt, og gerne fra dag til dag.

Det overordnede mål med produkterne fra Jasa Company er følgende:

Produkterne skal være produceret i den optimale kvalitet

Produkterne skal være emballeret og tilpasset kundens behov

Produkterne skal være pakket på en enkel og tillidsvækkende måde

Produkterne skal være pakket med det nødvendige tilbehør og instruktioner

Produkterne skal være nemme og lette at montere for slut-brugeren