Start et nyt kapitel med en karriere hos Jasa Company

Som medarbejder hos Jasa Company bliver du en del af en spændende handelsvirksomhed med et stærkt fællesskab, der arbejder sammen om at gøre en forskel for vores kunder. For vi tror på, at vi skaber de bedste resultater i fællesskab og på tværs af organisationen.

Hos Jasa Company stræber vi efter at drive en sund forretning, hvor medarbejderne trives, og hvor vi har det sjovt sammen – både når vi er på arbejde og uden for arbejde.

Vi har en pandekageflad struktur, og et ønske om at være en rummelig og mangfoldig arbejdsplads. Og så arbejder vi ud fra mottoet om at viljen til at ville, skaber evnen til at kunne. Et motto, der efterhånden er blevet en fastforankret del af vores DNA.

Det skal give mening

Menneskeligt og på bundlinjen. Hos Jasa Company kan du forvente et arbejdsmiljø, hvor dialog og sparring er i højsædet. Hvor vi dyrker en vi-kultur og ikke har spidse albuer. Hvor du kan spørge om hjælp, og få den. Hvor der er plads til at dele succeser og få feedback. Hvor vi siger godmorgen til hinanden, og farvel når vi går hjem. Hvor der er tid til en lille snak over kaffemaskinen.

For vi er i høj grad afhængig af vores medarbejders kompetencer og viden – og at vi hele tiden spiller hinanden bedre med vores unikke bidrag. Vi lægger lige så meget vægt på menneskelige værdier som på erfaring og kompetencer.

En del af fællesskabet

Deltag i sociale arrangementer med dine kollegaer. Vi går blandt andet til koncerter, tager ud og spiser sammen, går en tur eller udfordrer hinanden i padel.

En god start

Vi har et onboardingforløb, så du altid føler dig velkommen hos os som nyansat. Forløbet giver også en introduktion til vores kultur, og hvad vi hver især arbejder med.

Personalegoder

Du får pensionsordning, sundhedsforsikring, adgang til online lægehjælp, frugtordning og medarbejderrabatter. Hver mandag morgen har vi fælles morgenmad.

Vil du være en del af Jasa Company?

Vi er hele tiden på udkig efter nye dygtige medarbejdere. Herunder kan du se alle vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.


Ledige stillinger
Vi slår løbende ledige stillinger op.

Se alle ledige stillinger

 

Send en uopfordret ansøgning
Har vi ikke en ledig stilling, som matcher dine kompetencer, er du meget velkommen til at oprette en JobAgent. Så matcher vi dine kompetencer og ønsker med fremtidige ledige stillinger.

Opret en JobAgent

Sådan ansætter vi

Når du søger en ledig stilling hos os skal din ansøgning altid sendes elektronisk via vores rekrutteringssystem. Når din ansøgning er sendt vil du umiddelbart efter få en bekræftelse på, at din ansøgning er modtaget. Herefter forløber vores rekrutteringsproces typisk, som vist nedenfor.

Screening

Vi evaluerer din ansøgning, dit CV og vurderer dit match i forhold til det konkrete job.

Samtale

Hvis vi indkalder dig til samtale, vil du møde din nærmeste leder og direktør Søren Madsen.

Referencer

Vi indsamler referencer som led i vores evaluering og søgning efter den helt rette til jobbet.

Ansættelse

Tilbyder vi dig jobbet, vil din leder kontakte dig, og du vil hurtigst muligt modtage en ansættelseskontrakt.