Start et nyt kapitel med en karriere
hos Jasa Company

Som medarbejder hos Jasa Company bliver du en del af en spændende handelsvirksomhed med et stærkt fællesskab, der arbejder sammen om at gøre en forskel for vores kunder. Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater i fællesskab og på tværs af organisationen. Derfor stræber vi efter at drive en sund forretning, hvor medarbejderne trives og hvor vi har det sjovt sammen — både når vi er på arbejde og uden for arbejde.

Hos Jasa Company kan du forvente et arbejdsmiljø, hvor dialog og sparring er i højsædet. Hvor du kan spørge om hjælp og få den. Hvor der er plads til at dele succeser og få feedback. Hvor vi siger godmorgen til hinanden, og farvel når vi gå hjem. Hvor der er tid til en lille snak over kaffemaskinen i kantinen. For vi er i høj grad afhængig af vores medarbejders viden og kompetencer — og ikke mindst at dele den med hinanden.

Vi har en pandekageflad struktur, og et ønske om at være en rummelig og mangfoldig arbejdsplads. Og så arbejder vi ud fra mottoet om at viljen til at ville, skaber evnen til at kunne. Et motto der efterhånden er blevet en fastforankret del af vores DNA.

Et par fordele ved at arbejde hos os

Fællesskab

Deltag i sociale arrangementer med dine kollegaer. Eksempelvis DHL stafet, julefrokost og kulturoplevelser.

En god start

Vi har onboarding og buddyordning, så du altid føler dig velkommen hos os som nyansat.

Personalegoder

Du får pensionsordning, sundhedsforsikring, medarbejderrabat og frugtordning.

Vil du være en del af Jasa Company?

Vi er hele tiden på udkig efter nye dygtige medarbejdere. Herunder kan du se alle vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.


Ledige stillinger
Vi slår hele tiden ledige stillinger op.

Se alle ledige stillinger  ►

 

Send en uopfordret ansøgning
Har vi ikke en ledig stilling, som matcher dine kompetencer, er du meget velkommen til at oprette en JobAgent. Så matcher vi dine kompetencer og ønsker med fremtidige ledige stillinger.

Opret en JobAgent  ►

Sådan ansætter vi

Når du søger en ledig stilling hos os skal din ansøgning altid sendes elektronisk via vores rekrutteringssystem. Når din ansøgning er sendt vil du umiddelbart efter få en bekræftelse på, at din ansøgning er modtaget. Herefter forløber vores rekrutteringsproces typisk, som vist nedenfor.

Screening

Vi evaluerer din ansøgning, dit CV og vurderer dit match i forhold til det konkrete job.

Samtale

Hvis vi indkalder dig til samtale, vil du møde din nærmeste leder og direktør Søren Madsen.

Referencer

Vi indsamler referencer som led i vores evaluering og søgning efter den helt rette til jobbet.

Ansættelse

Tilbyder vi dig jobbet, vil din leder kontakte dig, og du vil hurtigst muligt modtage en ansættelseskontrakt.

Din første tid hos Jasa Company

Når du bliver ansat hos Jasa Company ved vi allerede, at du er god til lige præcis det, du laver. Samtidigt får du nogle dygtige og dedikerede kollegaer, der alle arbejder teamorienteret. Det er også vigtigt for os, at du føler dig velkommen og godt taget imod.

Derfor vil du i løbet af dine første måneder hos os få en omfattende introduktion til din nye arbejdsplads. Du får fortalt historien om Jasa Company af Søren, kommer på tur med en af vores kørende sælgere, møder alle dine kollegaer i de forskellige afdelinger, bliver præsenteret for vores produkter, gennemgår vores personalehåndbog og får en dag på lageret.