Dørgreb og dørgrebstilbehør

Spørgsmål til dørgreb

316 stål er betegnelsen for rustfrit stål med mindst 2% molybdæn. Indholdet af molybdæn har stor betydning for stålets korrosionsbestandighed. Vi anvender 316 stål i vores 316-serie, der er velegnet til brug i kystnære områder. Her stiller vind, vejr og det høje saltindhold i luften helt særlige krav til materialevalget.

Når et dørgreb er en kampagnemodel, får du et prisvenligt dørgreb i 201 stål. 201 stål har typisk et mørkere udseende og har en lavere korrosionsbestandighed sammenlignet med 304 stål. Langt de fleste af vores dørgreb er dog fremstillet i 304 stål.

Løse dørgreb skyldes ofte to ting. Enten en løs rosette eller at dørgrebet sidder løst på dørgrebspinden. Du kan heldigvis løse begge ting med lidt “gør det selv”-arbejde. 

Sidder rosetten løs, kan du muligvis nøjes med at efterspænde skruerne. Afhjælper det ikke problemet kan du udskifte skruerne i rosetten. 

Sidder dørgrebet løst på dørgrebspinden skal du ligeledes prøve at efterspænde skruerne. Kig også efter om pinolskruen mangler. Pinolskruen er en lille skrue, som forhindrer bevægelse mellem to dele.

Spørgsmål til dørgrebstilbehør

En styrebrik sikrer at dørgrebet holdes på plads. Det mindsker både slør, men gør også monteringen hurtigere og korrekt hver gang.

Vi har et bredt udvalg af tilbehørsdele til dit dørgreb, og det gælder selvfølgelig også for vores NOIR-, MESSING-, 316- og PRO-serie. 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os

salg@jasaco.dk

Ring til os

+45 4694 9008