Lad os åbne døren for dig

Et dørgreb eller et dørhåndtag er en vigtig og funktionel detalje. En detalje, der ofte får mindre opmærksomhed eller som du måske ikke tillægger den store værdi. Dog er dørgrebets design, funktionalitet og kvalitet med til at fuldende og sikre dit hjem eller din virksomhed.

Vi har dørgreb til ethvert hjem og bygning, og vores dørgreb fås i forskellige serier, designs, priser, overflader og materialer. Vi har altid en løsning, som passer til lige præcis dit behov.

Vores dørgrebssortiment omfatter blandt andet prisvenlige og simple plastgreb, tidløse og klassiske dørgreb, nostalgiske og elegante husmandsgreb samt eksklusive og stilrene designgreb. Når du vælger et dørgreb eller dørgrebstilbehør fra Jasa Company er du sikker på, at få et produkt af høj kvalitet og som er fremstillet i et holdbart materiale.

Funktion, design og kvalitet

Tidligere var et dørgreb primært et funktionelt produkt med en opgave: at åbne og lukke døren. I dag er det helt anderledes. For nu handler det ligeså meget om form, design og hvad der passer til indretningsstilen. Tænk blot på at dørgrebet er det første dine gæster møder, når de kommer på besøg.

Vi har den viden, der skal til for at kunne fremstille et dørgreb, der ikke blot lægger godt i hånden og ser smukt ud, men som også holder til hyppige åbninger og lukninger gennem mange år. Det resultat opnår vi blandt andet ved at samarbejde med dygtige designere og kompetente leverandører, og ved løbende at udvikle og forbedre vores sortiment.


Vælg det rigtige dørgreb

Du kommer til at åbne mange døre i dit liv, så hvorfor ikke vælge et dørgreb, der både er funktionelt og som passer til dit hjem eller din arbejdsplads? Først om fremmest bør du undersøge, hvilken dør, du skal montere dit dørgreb på. Er der tale om en yderdør eller en dør mellem eksempelvis en stue og et værelse?

Du bør ligeledes undersøge, hvilken tykkelse døren har, eller om du har særlige ønsker til materialevalg, farve eller design. Endelig bør du også tænke på dit budget, da dørgreb kan variere i pris.

Er dørgrebet til din yderdør bør du vælge et dørgreb i et slidstærkt materiale, der på samme tid er modstandsdygtig overfor vind og vejr. Dørgreb i 304-stål har et stilrent look, og er egner sig både til indvendig og udvendig brug. Ønsker du gyldne nuancer i dit hjem, skal du vælge dørgreb i messing. Bor du derimod i kystnære områder, hvor det høje saltindhold i luften stiller andre materialemæssige krav, bør du overveje et dørgreb i syrefast 316-stål.

Til indvendige døre spiller materialevalget ikke den helt store rolle. Her handler det i højere grad om at finde det design, der passer til din personlige smag, men som også er et match med interiørdesignet i dit hjem eller virksomhed.

Tjekliste: Sådan vælger du det rigtige dørgreb

Funktion og ergonomi

Tænk over hvor du vil bruge dørgrebet, og vælg et greb, der er behageligt at bruge, som lægger godt i hånden og som gør det nemt at åbne og lukke døren.

Materiale og kvalitet

Vælg et dørgreb, der både er af høj kvalitet samt fremstillet i et holdbart materiale. Det sikrer at grebets funktionalitet og design spreder glæder i rigtig mange år frem.

Stil og design

Dit valg af dørgreb skaber sammenhæng mellem dine rum, og øger helhedsindtrykket af dit hjem. Vælg derfor et dørgreb, som passer til din dør og matcher din indretningsstil.

Budget og behov

Prisen på dørgreb kan variere meget, så overveje dit budget og find et greb, som både matcher dit behov og din økonomi. Husk dog, at prisen ikke altid er en indikator for kvalitet.

Arne Jacobsen-dørgreb i stuemiljø

Det rette dørgreb er med til at give din bolig karakter. Men vi ved også, at et velfungerende dørgreb består af mange dele. Dele der alle sætter prikken over i’et. Derfor har vi også alle de tilbehørsdele til dit dørgreb, du har brug for.

— Søren Madsen<br> Direktør hos Jasa Company

Har du brug for hjælp til at finde det helt
rigtige dørgreb eller tilbehør?

Vores brands