Låsesystem til boligforeninger & ejendomme - Jasa Company
Systemlås boligforeninger

Låsesystem til boligforeninger og ejendomme

Over 15 års erfaring som leverandør af låsesystemer til løsninger i alt fra mindre opgange til store lejlighedskomplekser. Vi leverer færdigløsninger som gør det nemt for dig at administrere en ejendom.

Låsesystem til boligforeninger

I en boligforening er der typisk mange mennesker, som skal have en adgangsspecifik nøgle, som samtidig virker til generelle døre, fx opgangsdøren eller døren til cykelkælderen.

 

Vi gør adgangsniveauer simple

Med forskellige adgangsniveauer kan man hurtigt miste overblikket, hvis ikke der et gennemtænkt system bag systemnøgler og cylindre. Jasa Company har en bred erfaring inden for låsesystemer og levering af løsninger til alt fra mindre opgange til store lejlighedskomplekser.

Hos Jasa Company tilbyder vi færdige pakkeløsninger med enslukkende låse samt systemlåse med et højt sikkerhedsniveau.

Enslukkende låse til etageejendomme & boligselskaber

Én nøgle til alle døre

Enslukkende låse består af låsecylindre, som alle er kodet ens. De kan derfor alle åbnes med samme nøgle. I boligejendomme er der ofte et ønske om at have samme nøgle til lejlighedsdør, bagdør, postkasse og kælder-/loftsrum. Enslukkende låse er til boliger, hvor beboerne har en anden nøgle, fx en nøglebrik, til fælles døre. Vi har gjort det nemt og overskueligt med færdige låsepakker, der indeholder alt, der er brug
for til dit boligprojekt.

 

Sikkerhed

Låsecylindre fra Jasafe er fremstillet efter de til enhver tid gældende krav på det skandinaviske marked og godkendt i henhold til DS/EN 1303. Alle vores produkter er udført i materialer, der lever op til den høje danske standard.
Ønsker du ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge vores cylinderlås med indbygget banke- og dirkesikring, som er specielt udviklet til at beskytte de danske hjem mod indbrud.

Enslukkende låsesystem

Låsesystem til en ejendom?

Vi kan hjælpe dig med hvad du skal bruge af SYSTEM til en ejendom. Kontakt os, så vi ud fra netop dine behov, kan skræddersy en brugbar løsning til dit projekt.

  • Altid varer på lager
  • Hurtig levering

Låsesystem

Et låsesystem er en nem, sikker og overskuelig måde at skaffe sig adgang til flere døre med én enkelt nøgle. Derudover opnår du kontrol, tryghed og overblik over hvem, der har adgang til bestemte døre og områder. Jasafe systemcylindere er et sikkert og oplagt valg til sikring af dit boligprojekt, og kan tilpasses efter ønsker og behov. Med låsesystemet opnår du et højt sikkerhedsniveau og skaber tryghed hos beboerne, overskuelighed hos varmemesteren og orden på kontoret.

En systemlås med ekstra sikkerhed

Systemcylindere fra Jasafe er som vores almindelige 6-stift cylindere fremstillet efter de til enhver tid gældende krav på det skandinaviske marked og godkendt i henhold til DS/EN 1303. Sammen med under- og overstifter består systemcylinderen desuden af en sidebjælke og flere sikkerhedsstifter – det gør cylinderen ekstra sikker. En ekstra sikkerhed med systemlåse er desuden, at nøglerne er beskyttet mod kopiering. Derfor har I det fulde overblik over, hvor mange nøgler der er i omløb. Vores systemcylindere indeholder et utal af forskellige låsekombinationer og er det sikre valg, når det gælder sikring af jeres ejendomme.

Bygninger

Låsesystem på overgade

Eksempel

På Overgade 15 bor Malene, Allan, Niklas og Gerda i samme opgang. De har en opgangsdør og kælderdør som altid er aflåst, og som alle 4 beboere har brug for adgang til. Samtidig har de brug for hver deres nøgle til hver deres lejlighedsdør, postkasse og kælderrum. Varmemesteren har brug for en nøgle til opgangsdøren og kælderen, men ikke til beboernes hjem og kælderrum. Derudover har postbuddet brug for en nøgle, der kun passer til opgangsdøren, så post kan afleveres i brevkasseanlægget, der er placeret i opgangen. Alle beboere samt vicevært og postbud kan let nøjes med én Jasafe nøgle.

Låsesystem til ejendomme

Hvorfor et Jasafe låsesystem?

Jasa Company leverer låsesystemer i flere (prisklasser – el. varianter). Fælles for vores låsesystemer er at de er attraktive for både private, mindre virksomheder, boligselskaber og de helt store koncerner. Låsesystemer fra Jasa Company kan også være attraktive for eksempelvis adgang til ældre centre m.m.

Med vores låsesystemer kan sosu-assistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, madleverandører og andre med legitimt ærinde få nem og sikker adgang til ældre i plejeboliger. Nogle brugere vil have mere eller mindre begrænset adgang til bygningen end andre, da låsesystemet stadig er designet til, at alle blot skal bruge én nøgle til at låse de døre op, som de skal have adgang til.

Jasa Company låsesystemer, også kaldet for sikringssystemer, er udviklet til at sikre og begrænse hvem der har adgang til bestemte lokaler og bygninger, endvidere minimerer sikringssystemet antallet af nøgler hvilket bidrager til større sikkerhed.

Nøgler og cylindre i låsesystemet er udformet så de kan anvendes med godkendte sikkerhedslåse og beslag, hvilket gør, at den samlede løsning får et højt niveau af sikkerhed.

Monteringsvejledning af låsesystem

Montering af oval cylinder

A. Start med at sikre dig at pilen i krydset inde i låsekassen peger nedad på begge sider.
B. Saml herefter medbringeren med pladen og skruerne som afbilledet, og sæt den på plads i låsekassen fra dørens indvendige side.
C. Er der brug for cylinderforlænger samles denne nu med cylinderen.
D. Cylinderen og evt. cylinderforlænger sættes på plads i låsekassen fra dørens udvendige side.
E. Medbringeren og cylinderen skrues sammen fra indvendig side.
F. Vrideren monteres på indvendig side og cylinderringen på udvendig side. Pilen i cylinderringen skal pege opad.

Montering af låsesystem

Cylinderforlænger - A og B mål

En cylinderforlænger anvendes, hvis cylinderen er for kort ift. dørens tykkelse. Vi anbefaler, at du bruger cylinderforlænger i nylon, da dette materiale forhindrer, at der skabes en kuldebro mellem udvendig og indvendig side. Hvis der anvendes cylinderforlænger, skal der bruges længere cylinderskruer.

For at finde ud af, hvilken tykkelse cylinderforlænger der er behov for, skal A- og B mål angives. Målet tages fra center af låsekassen til henholdsvis indvendig og udvendig side af døren.

Cylinderforlænger A og B mål

Processen - Få et låsesystem

Falder valget på et låsesystem fra Jasa, er proceduren følgende:

  • Kontakt Jasa for at booke et møde med en af vores konsulenter, som vil udarbejde en låseplan i samarbejde med jer. Ønsker I selv at udarbejde låseplanen, kan I benytte en skabelon, som findes her: Låseplan.
  • Herefter udarbejder vi et tilbud, som vi sender til jer.
  • Efter den endelige godkendelse går vores låsesmede i gang med at producere de cylindere og nøgler, som I har ønsket. Efter endt produktion sendes det hele til jer sammen med en fuldmagtsformular, som angiver den systemansvarlige.
  • Der kan ikke bestilles nye cylindere og nøgler til systemet, før vi har modtaget en fyldestgørende fuldmagt.

Kontakt os om dit næste låsesystem