Om Jasa Company | Jasa Company A/S

Om Jasa Company

Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed, som sælger kvalitetsprodukter til byggesektoren både i Danmark og de nordiske lande.

Varesortimentet er bredt og består blandt andet af et velassorteret program af beslag til døre, vinduer, køkken mm. Derudover fører vi et bredt sortiment til sikring af din bolig. Produkterne er låsekasser, cylinderlåse, hængelåse, sikringsbeslag, systemnøgler mm.

Vi sælger til industri, håndværkere og ‘Gør-det-selv-markedet’​ via grossister, professionelle butikker og byggemarkeder. Find din forhandler her. I samarbejde med arkitekter, ingeniører og kunder udvikler vi nye og tidssvarende produkter.

Vi kan tilgodese specielle opgaver og ønsker og kan blandt andet sælge produkterne i private label. Udvikling og produktion af vore produkter foregår flere steder i verdenen, dog primært i Kina. Vi er konstant i bevægelse og vi arbejder fortsat på at optimere og se på nye udviklingsmuligheder på fremtidige produkter, som opfylder målene til tidens krav hvad angår design, enkelhed, funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst sikkerhed.

For femte år i træk kan Jasa Company A/S bryste sig med en AAA-rating for sin kreditværdighed. Det er din garanti for, at du handler eller samarbejder med en solid, pålidelig og veldrevet virksomhed. Læs mere om vores AAA-rating her. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Jasafe er navnet på Jasa´s sikringsprodukter. Jasafe består af et bredt sortiment til sikring af bolig, ejendom, institution og virksomhed. Læs mere om Jasafe her.

Find os på sociale medier

Følg os på LinkedIn for at blive opdateret med regelmæssige, relevante nyheder.

Se videoer og monteringsguides på vores Youtube-kanal.