Endnu en AAA-rating. Det er din garanti for en solid samarbejdspartner.

Endnu en AAA-rating

Man kan jo ikke andet end at blive lidt stolt

Sådan lød ordene, da direktør Søren Madsen fik at vide, at Jasa Company A/S for femte år i træk har fået en AAA-rating for sin kreditværdighed. Men jublen slutter ikke her. 

For Jasa Company A/S kan også bryste sig med at være én ud af 3808 danske virksomheder, der er blevet tildelt AAA sølvdiplomet for højeste kreditværdighed gennem 5-9 år. Inden for branchen er Jasa Company A/S én ud af 56 virksomheder med samme rating. 

 

En solid og pålidelig samarbejdspartner

I dag stiller erhvervslivet høje krav til deres samarbejdspartnere, og tillid, stabilitet samt transparens bliver mere og mere vigtigt for forretningsrelationerne.Vores AAA-rating viser med al tydelighed at Jasa Company A/S er en solid, pålidelig og veldrevet virksomhed, der leverer det, vi lover vores kunder og leverandører❞, fortæller direktør Søren Madsen.

Ratingmodellen fra Bisnode/Dun & Bradstreet er et udtryk for en given virksomheds kreditværdighed og evne til at overleve på baggrund af flere end 2.400 beslutningsregler. Regler, der har udgangspunkt i blandt andet grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer. 

Derfor kan Jasa Company A/S være ekstra stolte af det flotte sølvdiplom, der nu hænger på virksomhedens trofæhylde på adressen i Lystrup.