Cookie- og privatlivspolitik

Vi behandler persondata, og derfor vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi indsamler og behandler data. Denne side er sidst opdateret den 18. september 2022.

Ejer- og kontaktoplysninger
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Jasa Company A/S (herefter Jasa Company)
Marøgelhøj 17
DK-8520 Lystrup
CVR: 29309027
Website: www.jasaco.dk

Personoplysninger
Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside eller kontakter os telefonisk eller via e-mail, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker eksempelvis når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber varer eller registrerer dig som kunde hos os, deltager i en konkurrence, kontakter vores medarbejdere, udfylder en webformular eller gør brug af vores andre online services.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via vores hjemmeside, kan eksempelvis være dit navn, telefonnummer, fagområde/branche eller e-mail. Hvis et felt er obligatorisk, at udfylde for at kunne forsætte, vil det være markeret med en * (stjerne). 

Vi beder dig kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse eller for at kunne behandle en ordre, reklamation eller lignende.

Når du besøger jasaco.dk kan vi behandle oplysninger om dig og din brug af vores hjemmeside. Det vil typisk være hvilken browser, du bruger, din IP-adresse og netværkslokation, hvilke søgetermer du bruger og hvilke sider du besøger på jasaco.dk samt informationer om din enhed.

Anvendelse af personlige oplysninger
Jasa Company anvender de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Salgs- og kundesupport
  • Administrative formål, herunder login på BtB-portal, fakturering og servicemeddelelser
  • Målrettet kommunikation, eksempelvis via nyhedsbreve, invitationer til demodage og messer, digital annoncering på sociale medier (primært, men ikke begrænset til Facebook og LinkedIn)
  • Markedsføring generelt

 

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål til vores cookie- og persondatapolitik kan du kontakte Maibrit Søholm Grøndal på maibrit@jasaco.dk eller på telefonnummer +45 44 12 73 96.

Formål
Når du køber et produkt hos os eller kommunikerer med os vedrørende produkter, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det kan være dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter, du køber samt oplysninger om leveringsønsker, reklamationer og forespørgsler.

Det gør, at vi kan levere de produkter, du har bestilt og dermed opfylde vores aftale med dig jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra b samt overholde gældende lovkrav om tilbagetrækninger og bogføring jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra c. 

Såfremt bestillingen sker på jasaco.dk indsamler vi også din IP-adresse, hvorfra bestillingen er foretaget. Det gør vi, da vi har en legitim interesse i at forhindre svig jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f. 

Derudover er formålet at optimere din brugeroplevelse og jasaco.dk‘s funktion, at genere brugbar statistik samt – på baggrund af de informationer, vi får fra dig – at foretage personaliseret markedsføring. Til det formål anvender vi blandt andet Google Analytics.

Dette sker via dit samtykke til brug af cookies samt Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a, Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f, og vores legitime interesse i at forbedre vores hjemmeside samt være så relevante i vores markedsføring som overhovedet muligt jf.  Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f. 

Når du besøger Jasa Companys profiler på sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube og Google), kan vi behandle de oplysninger, du har gjort tilgængelige. Det skyldes vores legitime interesse i at markedsføre Jasa Company jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f. Hvis de nævnte sociale medier benytter personoplysninger til eget brug, behandler de dine oplysninger som beskrevet i deres privatlivspolitikker. 

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev indsamler vi oplysninger om dit for- og efternavn, e-mailadresse og din branche. Dette sker på baggrund af dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev samt Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a. Vi anvender Mailchimp som teknisk platform.

Din sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller behandles i strid mod lovgivningen.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af oplysningens karakter og baggrunden for opbevaringen. Derefter slettes dine persondata.

 

Videregivelse af oplysninger
Dine oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Det kan være teknisk drift af IT-systemer og forbedringer af jasaco.dk, målrettet markedsføring samt udsendelse af nyhedsbreve.

Disse samarbejdspartnere betragtes som databehandlere under vores instruks, og behandler derfor data, vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelsen af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Ved levering af varer du har købt hos os, vil oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt ordrenumre og specifikke leveringsønsker blive videregivet til den transportør, der står for leveringen af dine købte varer. Vi benytter os af GLS og Danske Fragtmænd

 

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du altid ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig, og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. 

Ændringer
Vores privatlivspolitik kan ændre sig. Eventuelle ændringer af denne angives på denne side. Skulle der ske væsentlige ændringer vil vi gøre opmærksom på dem på en anden, mere iøjnefaldende måde.

Ønsker du at klage?
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

🍪 Cookies

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig og din enhed, samt hvordan du og andre besøgende bruger jasaco.dk. Det gør vi for at kunne tilpasse og forbedre din brugeroplevelse og vores indhold. Oplysningerne indsamles af forskellige cookies. 

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, mobiltelefon eller tablet med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan blive brugt af både Jasa Company og af tredjeparter.

Du kan altid afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, kan der være funktioner og services, du ikke kan benytte dig af. 

Du ændrer dit samtykke ved at klikke her
Hvilke cookies benytter I? +

Du kan se hvilke cookies, vi benytter på vores hjemmeside i tabellen nedenfor: 

Cookie Type Varighed Beskrivelse
__cf_bm 30 minutes This cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
_fbp 3 months This cookie is set by Facebook to display advertisements when either on Facebook or on a digital platform powered by Facebook advertising, after visiting the website.
_ga 2 years The _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_ga_GT2VF9D5QB 2 years This cookie is installed by Google Analytics.
_gat_gtag_UA_84077931_1 1 minute Set by Google to distinguish users.
_gid 1 day Installed by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
AnalyticsSyncHistory 1 month No description
ASP.NET_SessionId session Issued by Microsoft's ASP.NET Application, this cookie stores session data during a user's website visit.
bcookie 2 years LinkedIn sets this cookie from LinkedIn share buttons and ad tags to recognize browser ID.
bisinfra-sessionid session This cookie is set by the provider merit.soliditet.dk. This cookie is used to show the website's current credit worthiness rating with a Soliditet Live rating logo.
bscookie 2 years This cookie is a browser ID cookie set by Linked share Buttons and ad tags.
CONSENT 2 years YouTube sets this cookie via embedded youtube-videos and registers anonymous statistical data.
cookielawinfo-checkbox-advertisement 1 year Set by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics 1 year Set by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Analytics" category .
cookielawinfo-checkbox-functional 1 year The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary 1 year Set by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Necessary" category .
cookielawinfo-checkbox-others 1 year Set by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to store the user consent for cookies in the category "Others".
cookielawinfo-checkbox-performance 1 year Set by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to store the user consent for cookies in the category "Performance".
CookieLawInfoConsent 1 year Records the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.
electro_wc_recently_viewed session No description available.
fr 3 months Facebook sets this cookie to show relevant advertisements to users by tracking user behaviour across the web, on sites that have Facebook pixel or Facebook social plugin.
IDE 1 year 24 days Google DoubleClick IDE cookies are used to store information about how the user uses the website to present them with relevant ads and according to the user profile.
JSESSIONID session Used by sites written in JSP. General purpose platform session cookies that are used to maintain users' state across page requests.
lang session This cookie is used to store the language preferences of a user to serve up content in that stored language the next time user visit the website.
li_gc 2 years No description
lidc 1 day LinkedIn sets the lidc cookie to facilitate data center selection.
ls_smartpush 2 months This cookie is set by the provider Litespeed Server. This cookie allows the server to store the settings and to improve performance of the site.
test_cookie 15 minutes The test_cookie is set by doubleclick.net and is used to determine if the user's browser supports cookies.
uc_session session This cookie is set by the provider Dropbox. This cookie is used for determining whether the user has accepted the cookie consent box.
UserMatchHistory 1 month Linkedin - Used to track visitors on multiple websites, in order to present relevant advertisement based on the visitor's preferences.
VISITOR_INFO1_LIVE 5 months 27 days A cookie set by YouTube to measure bandwidth that determines whether the user gets the new or old player interface.
YSC session YSC cookie is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos on Youtube pages.
yt-remote-connected-devices never YouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
yt-remote-device-id never YouTube sets this cookie to store the video preferences of the user using embedded YouTube video.
Hvordan sletter jeg cookies? +

Du kan sagtens slette cookies, du tidligere har accepteret. Hvordan du sletter disse afhænger af den browser, du bruger (Chrome, Edge, Firefox, Safari etc.) og din enhed. Typisk vil du kunne slette cookies under Indstillinger → Sikkerhed og Privatliv, men det kan variere fra browser til browser. Du kan finde en vejledning her: 

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, så tilbyder Google værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Vi gør opmærksom på at vejledningerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten. Hvis disse ikke fungerer efter hensigten, kan ingen former for ansvar gøres gældende over for Jasa Company. 

Bruger du flere browsere skal du huske at slette cookies i dem alle.