Lagerelev

Vi søger en kvik lager- og logistikelev

Vores kunder er vilde med os, og vi har travlt!
– Jasa Company A/S søger en kvik lager og logistikelev

Hvis du kunne tænke dig at være en del af et team, hvor effektivitet og godt humør vægtes højt, og du er energisk, stabil og dansktalende, vil vi rigtig gerne høre fra dig!

I din tid som lager og logistikelev gennemgår du en alsidig og praktisk oplæring, hvor du sideløbende følger den obligatoriske skoleundervisning. Vi tror på, at du meget hurtigt bliver en værdifuld del af vores team og vi glæder os til at give dig selvstændigt ansvar for opgaverne og opbygger din viden og indsigt, så du kan arbejde med mere udfordrende opgaver og din personlige udvikling.

Du starter hos os hurtigst muligt, og har en normal arbejdstid på 37 timer pr. uge.

Du får fingrene i mange forskellige opgaver og du bliver først og fremmest rigtig dygtig til de grundlæggende opgaver i teamet der tager sig af alle opgaverne omkring lageret. Vi forventer at opbygge et nyt lager i fremtiden, måske kunne du bidrage med gode ideer og input til arbejdsgange og måder at arbejde på!

Opgaverne omhandler

• Plukke og pakke ordrer til ind- og udland
• Følgesedler og fragtbreve
• Varemodtagelse og indgangskontrol/-registrering
• Vareopdateringer i NAV 365
• Kørsel med truck/stabler
• Holde lager ordentligt og ryddeligt
• Klargøring og deltagelse i status

Du har tidligere oplevet at være under pres på studiet eller i et studiejob, så du ved, at du overholder dine deadlines. Du kan bevare overblikket og du er ikke for stolt til at hejse et flag, hvis du møder udfordringer, du ikke kan løse eller har flere opgaver end du kan afslutte. Vi er først og fremmest optaget af, at give dig masser af læring, udfordrende opgaver og faglige input, og vi vægter ligeværdig og respektfuld kommunikation – Også når vi ligger vandret og tingene går stærkt!

Du bliver en del af et team på seks medarbejdere, hvor arbejdsglæde, humor, samarbejde og kommunikation er vigtigt. Vi vil støtte dig i at udvikle din praktiske og teoretiske viden inden for lager og logistikområdet. Vores mål er at din elevtid giver dig et godt fundament til din videre færd job- eller uddannelsesmæssigt, så hvis du trives i et uformelt miljø med fuld fart på og med plads til smil og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, er Jasa Company det helt rigtige sted for dig.

Om dig
Du har det godt i en hverdag, hvor du er fysisk aktiv – du er helt sikkert typen, der elsker din skridttæller! – med en blanding af rutineopgaver og udfordringer der kræver opfindsomhed og kreative løsninger.
Du har altid fået ros og anerkendelse for din ordenssans og du motiveres af at kunne gøre en forskel hver eneste dag.

For at trives hos os, er det vigtig at tage ansvar, melde til og fra og have en stabil, struktureret og serviceorienteret tilgang til opgaverne. Ingen opgave er for stor eller for lille for dig – Men måden du løser dem på, afhænger af situationen.

Om Jasa Company
Hos Jasa Company A/S lægger vi vægt på gensidig respekt, hjælpsomhed og ordenssans.
Du kan læse mere om os, hvor vi holder til og hvad der er vigtigt for os på vores hjemmeside www.jasaco.dk

Vi tilbyder
En elevstilling i et travlt og dynamisk team, – hvor alle altid siger godmorgen til hinanden.
Arbejdstiden er 3 dage kl. 8.00-16.30, 1 dag 8.00-16.00 og 1 dag 8.00-14.00.

Ansøgning
Ansøgning, CV samt relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser bedes sendt til job@jasaco.dk
hurtigst muligt da vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!