Synlig, vedholdende og resultatdrevet Teamleder til Intern Salg

Synlig, vedholdende og resultatdrevet Teamleder til Intern Salg

Jasa Company A/S er i en stærk vækstfase og søger derfor en teamleder til at lede og koordinere den interne salgsfunktion, som består af 6-7 medarbejdere i henholdsvis ordremodtagelse, industrisalg og eksport.

Vi er på udkig efter dig, der både evner at arbejde mål- og resultatstyret og samtidig besidder kvaliteter som en inspirerende og samarbejdsorienteret spillende træner.

Som teamleder for intern salg har du et godt og detaljeret overblik og stortrives med at få alle opgaver og medarbejdere godt i mål i en tempo- og humørfyldt dagligdag.

Du motiveres af at være løsningsorienteret, struktureret og resultatdrevet på samme tid, ligesom det falder dig helt naturligt at være dygtig til at kommunikere og motivere dine kolleger i en hverdag, hvor man både kan have medvind og modvind.

 

Dine arbejdsopgaver

  • Daglig koordinering i internt salg inklusiv industrisalg og eksport.
  • Du deltager aktivt i alle afdelingens opgaver.
  • Koordinerer opgaver mellem salg og marketing.
  • Opfølgning på salgsbudgetter samt deltagelse i budgetudarbejdelse.
  • Opfølgning på kunde- og salgsaktiviteter.
  • Definere KPI’er for intern salg og sørge for opfølgning på disse i samarbejde med HR.
  • Deltagelse i interne møder og månedlige team møder.
  • I samarbejde med teamledere for KAM og Eksternt salg, koordinere møder og aktiviteter.
  • Direkte salgsansvar for udvalgte storkunder og kæder.
  • Sparring med ledelse.

Vi forestiller os, at du har 2-5 års erfaring med salgsledelse fra en tilsvarende stilling og kan dokumentere, at du har skabt gode resultater på egen hånd samt i et team, hvor du var den spillende træner.

Du får som teamleder ansvar for 6-7 personer og vil i samarbejde med HR være ansvarlig for gennemførelsen af rekrutteringsopgaver, on og off-boarding aktiviteter, MUS med mere for dit team.

Du refererer i det daglige til virksomhedens CEO.

Brancheerfaring er et plus, men ikke et krav. Det er dog et krav at du har B2B erfaring og god forretningsforståelse.

Du er fordomsfri, empatisk og forandringsparat og værdsætter muligheden for at være en del af en kultur, de er drevet på stærke værdier.

 

Om os

Jasa Company A/S er en danskejet handelsvirksomhed, som sælger låsesystemer, dørgreb samt beslag til døre og vinduer. Vi er en fast forankret del af den danske og nordiske byggeindustri. Vi sælger vores produkter til håndværkere via proffcentre og “gør det selv”-folket via grossister og byggemarkeder.

Vi har et stærkt og ambitiøst mål om at levere produkter til den rigtige pris og under hensyntagen til design, funktion og kvalitet. Uanset hvordan du kontakter os, møder du altid en serviceminded medarbejder, der byder ind, hjælper og deler ud af sin viden og erfaringer.

Hos Jasa Company får du derfor 30 engagerede kollegaer fordelt på salg, marketing, indkøb, lager/pakkeri, låseværksted og administration på vores kontor i Lystrup ved Århus.

Sådan søger du stillingen

Hvis du matcher ovenstående og er klar til nye udfordringer, så send os dit CV og en motiveret ansøgning HER. Vi glæder os til at høre fra dig.