Sælger med højt aktivitetsniveau, integritet & ambitioner

  • Har du den helt særlige og unikke kombination af at brænde for at lukke et salg uden at smække døren bag dig?
  • Har du erfaring med at opbygge B2B kundesegmenter med succes?
  • Og ved du, hvordan man opbygger et konceptsalg og løsninger baseret på kundernes ønsker og behov?

Så har du allerede sat flueben ved nogle af de kompetencer, vi har brug for, til at udvide vores kundeportefølje med nye attraktive og spændende kundesegmenter!

Jasa Company A/S søger en sælger, der med lige dele kompetence, kløgt og knofedt, kan udbygge kundeporteføljen inden for nye kundesegmenter.

Vi har allerede tilfredse kunder inden for segmenterne, men vi mangler en dygtig, motiveret og inspirerende kollega til at udbygge, konsoliderer og vækste området.

 

OM JASA COMPANY

Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed der sælger produkter til byggesektoren i Danmark,  Norden og EU. Vi har et bredt varesortiment inden for beslag, dørgreb, låse/nøgler med tilbehør samt cylindre og reservedele.

Vores kunder er industri, håndværkere og ’Gør-det-selv-markedet’ via grossister, detail og byggemarkeder. Vi udvikler kontinuerligt vores service- og produktportefølje i samarbejde med arkitekter, ingeniører og kunder og har således et standardsortiment til hurtige og effektive leverancer, men tilbyder også design, udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger.

Se mere om Jasa Company på www.jasaco.dk

 

OM STILLINGEN

Der er et stort selvstændigt ansvar for at opbygge og udbygge to specifikke kundesegmenter.

Begge typer af kunder har behov for at blive præsenteret for koncepter og løsninger inden for Jasa’s produktdomæne, og du spiller derfor en meget aktiv rolle i at orienterer organisationen om, hvad det er, kunderne konkret efterspørger og har behov for, så der kan udvikles kundetilpassede løsninger og koncepter.

Du bliver ligeledes involveret i at udvikle en praktisk og målrettet Go-To Market strategi i samarbejder med Salgschefen, og du får efterfølgende det fulde ansvar for at eksekvere på de afledte aktivitetsplaner. Du har budget- og resultatansvar for dine kunder, så du kender alt til, hvorfor datadisciplin og struktur er afgørende for succes.

Du tilbringer det meste af tiden, omkring 80%, ude ved kunderne, og du er derfor opmærksom på, hvor vigtigt det er, at være proaktiv i forhold til at opbygge tætte relationer i organisationen, hvor du især arbejde tæt sammen med intern salg, der supporterer dine kunder professionelt og effektivt før, under og efter et salg.

 

OM DIG

Du har erfaring med langvarigt relationssalg og kender betydningen af, at opbygge tillid hos dine kunder. Derfor ved du, at selvom du trives godt med at få nye kunder i din portefølje, så er det lige så vigtigt, at have opmærksomhed på eksisterende kunders skiftende behov. Og lige præcis den balance mellem nye og eksisterende kunder mestre du, fordi du har prøvet det før, og ved hvordan du skal gribe det an.

Du ved det kræver knofedt, kompetencer og kløgt at blive den leverandør, der bliver inviteret til en kop kaffe, og du er super skarp til at kende forskel på de personer hos kunden, der træffer beslutninger om indkøb, og dem i organisationen, der har behovet, og som enten vender tommelfingeren op eller ned til dine løsninger.

Du har beskæftiget dig med B2B salg gennem nogle år, og hvis du har erfaring med salg inden for vores branche til offentlige/halvoffentlige institutioner, er det bestemt en fordel.

Du føler dig godt klædt på, til at gå forrest i etableringen af et nyt kundesegment, og du er lige dele professionel og intuitiv i din måde at gå til det; fordi du ved, at salg handler om meget mere end priser, produkter og tilbud.

 

LYDER DET SOM DIT DRØMMEJOB?

Hvis du allerede nu ved, at det her er den helt rigtige udfordring for dig i dit nye job, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvordan du kan bidrage og gøre en positiv forskel som vores nye eksterne sælger.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for personlig og faglig udvikling, med en spirende kundebase og potentiale til at udvikle den yderligere, hvor du bliver tovholder på at se muligheder og gennemskue konsekvenserne – for kunderne, bundlinjen og din succes.

Vi samarbejder med COLO Consulting og du kan søge stillingen direkte her

Vi glæder os til at høre fra dig!