Operatør til Maskinfabrikken Eskimo Operatør

Operatør til Maskinfabrikken Eskimo

Vi udvider teamet hos Maskinfabrikken Eskimo, og glæder os til at tage imod en ny kollega i vores produktion. Vores nye operatør indgår i et tæt samarbejde med en erfaren kollega i betjening af et helt nyt robotanlæg, der færdigbehandler komponenter efter karuselslibning.

OM MASKINFABRIKKEN ESKIMO

Siden grundlæggelsen i 1926 har Eskimo produceret kvalitetsværktøj til den professionelle håndværker. Alle produkter bliver produceret i Danmark og er kendetegnet ved, aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Eskimo er i dag den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholdes med konstant forbedring vores produkter og processer.

Kunderne er industri, håndværkere og ’Gør-det-selv-markedet’ via grossister, detail og byggemarkeder. Maskinfabrikken Eskimo udvikler kontinuerligt service- og produktporteføljen i samarbejde med fagfolk og kunder og har således et standardsortiment til hurtigt og effektiv leverance, men tilbyder også udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger.

OM STILLINGEN

Du medvirker til indkøring og idriftsættelse af et nyt robotanlæg i produktionen, der optimerer arbejdsgangene og understøtter, at Eskimo fortsat altid leverer den højeste kvalitet i alle leverancer.

Stillingen er opdelt i forskellige funktioner, for at imødekomme ensidigt gentagende arbejde og for at styrke den brede faglighed, men det er afgørende, at du har en høj rutinetolerance og konstant fokus på kvalitet. Der udføres visuel udgangskontrol på alle elementer i hvert led af produktionsprocessen.

Ansvarsområderne i stillingen:

  • Robotbetjening
  • Slibning
  • Lakering & stempling
  • Klipning og stansning

Du får således ansvar for forskellige opgaver, men indgår i øvrigt som en del af produktionsteamet, hvor vi altid hjælper hinanden, når det er nødvendigt. Vores arbejdsområder i produktionen er montage, pak/pluk på lager, svejsning og opstillings af maskiner.

OM DIG

Du har erfaring fra metalindustrien og kendskab til betjening af industrirobotter. Du har eventuelt en baggrund som industrioperatør og som minimum 2-3 års erfaring med pladebearbejdning i et produktionsmiljø.

Du trives med ansvar og ejerskab, og vil gerne være en del af en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på forbedringer, og hvor du kan bidrage med dine idéer til, hvordan arbejdet kan udføres på den bedst tænkelige måde.

Du har sikkert allerede §17 Miljøkursus, men hvis ikke, vil vi gerne investere i dig og sørge for at du får det. Du taler og skriver dansk, og har du kørekort og truckcertifikat er det en fordel.

INTERESSERET?

Hvis du syntes det lyder som en spændende mulighed, vil vi meget gerne høre fra dig!

Du er velkommen til at kontakte vores Produktionsplanlægger, Jan Jendritska på tlf. 81 40 27 05 for at høre nærmere, og ellers kan du sende en kort ansøgning og dit CV, ved at klikke her.

Vi samarbejder med COLO Consulting om rekrutteringen, og vi glæder os til at høre fra dig!