Jasafe - Sikring af døre og vinduer - Låse og nøgler

Jasafe

Sikring af døre og vinduer

Jasafe produkterne består af et bredt sortiment af låse, cylindre og tilbehør til sikring af lejligheder, private boliger, udlejningsejendomme og erhvervsbyggeri.

Produkterne udvikles og optimeres løbende, således de altid har den højeste produktkvalitet og yder den mest effektive sikring.

Produktsortimentet består blandt andet af forskellige varianter af låsekasser, cylinderlås, hængelåse, sikringsbeslag, vinduesgreb mm. samt alt i tilbehør til ovennævnte.

Jasafe cylindre kan også leveres til små som store løsninger af systemnøgler, eksempelvis til udlejningsejendomme, andelsforeninger, skoler mm.

Jasafe produkterne er udført i et enkelt, funktionelt og tidløst design, og kan passe såvel i ethvert industribyggeri som i et privat hjem.

 

Jasafe systemlås

Et låsesystem er en nem, sikker og overskuelig måde at skaffe sig adgang til flere døre med én enkelt nøgle – eller omvendt: at have en enkelt dør, som kan låses op med flere forskellige nøgler. Derudover opnår du kontrol, tryghed og overblik over hvem, der har adgang til bestemte døre og områder. Vi udarbejder en låseplan, som giver et fuldt overblik over behov og muligheder for den optimale løsning.

Læs mere om vores låsesystem.