Alsidig indkøber med stærkt forretningsfokus

Alsidig indkøber med stærkt forretningsfokus

  • Har du indkøb helt inde under huden og kender du indkøbsprocesserne til fingerspidserne?
  • Vil du være med på en rejse, hvor du bidrager aktivt til at skabe en grønnere fremtid gennem bæredygtigt indkøb?
  • Og trives du i en dynamisk hverdag, hvor du proaktivt bidrager til at have det bedste produktsortiment i markedet?

Vi udvider indkøbsteamet ved Jasa Company med en erfaren og udviklingsorienteret indkøber, der får ansvar for indkøb på tværs af produktgrupper i Danmark, Europa og Kina.

Indkøb er et strategisk omdrejningspunkt, og vi har kontinuerligt fokus på optimering af processer og reducering af ressourceforbrug gennem alle led i vores supply chain.

 

OM JASA COMPANY

Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed der sælger produkter til byggesektoren i Danmark, Norden og EU. Vi har et bredt varesortiment inden for beslag, dørgreb, låse/nøgler med tilbehør samt cylindre og reservedele.

Kunderne er industri, låsesmede, håndværkerbutikker, byggemarkeder, døre- og vinduesindustrien og vi eksporterer til hele Norden. Vi udvikler kontinuerligt vores service- og produktportefølje i samarbejde med arkitekter, ingeniører og kunder og har således et standardsortiment til hurtige og effektive leverancer, men tilbyder også design, udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger.

 

OM STILLINGEN

Som indkøber indgår du i virksomhedens indkøbsafdeling, hvor du er du ansvarlig for en række varer på tværs af selskabets produktportefølje, som du følger gennem hele produktets livscyklus.

Du er ansvarlig for hele indkøbsprocessen og du bidrager aktivt i Produktudvalget, hvor der træffes beslutninger om produktsortiment/-strategi og produktudvikling inklusive leverandøranalyser. Du finder løsninger i samarbejde med dine kolleger i indkøb, salg, økonomi, lager og produktion.

Dine erfaringer vil blive bragt i spil med at beskrive og dokumenterer produktstrategier fra tanke til handling og i dit daglige arbejde er du ansvarlig for indkøb af produkter fra både danske og internationale leverandører, samt kontinuerlig optimering af hele sourcing og supply processen. Vi tager ansvar for vores omverden, ved at tænke bæredygtighed og grøn omstilling ind i alle led af vores supply chain. Det betyder, at du tænker optimering af CO2 aftryk, genanvendelig emballage, nedbrydelige materiale og miljømæssig optimering af fragt og transport ind i din dialog med leverandører og partnere.

I dit daglige arbejde er du ansvarlig for at oprette og vedligeholde varenumre, planlægge indkøbet samt gennemføre hele bestillingsprocessen i Nav365. I et strategisk perspektiv er du, i samarbejde med Logistik- & Indkøbschefen, drivkraft på indkøb af nye varer, leverandørforhandlinger, evaluering af leverandørperformance, sparring på komponentniveau med produktudvikling, prisregulering/prisaftaler og leveringsaftaler.

 

OM DIG

Du er først og fremmest indkøber, og du trives i en rolle med stor synlighed på resultater og bidrag. Du er en erfaren Nav 365 bruger, og du arbejder kompetent og selvsikkert i Excel, ligesom du er vant til at arbejde på både dansk og engelsk.

Du ved, at nøglen til succes, som indkøber, er lige dele struktur, datadisciplin, kommunikation, opfølgning og en fleksibel indstilling.

Du har erfaring fra en lignende stilling, og du trives i en dagligdag, hvor du veksler mellem taktiske og operationelle opgaver – uden at det ene eller det andet, bliver tabt mellem to stole.

De fleste kender dig som en nysgerrig, imødekommende og kompetent person. De taler om dig, som én, de går til, når der skal findes effektive og kreative løsninger i samarbejde på tværs af organisationen.

 

INTERESSERET

Hvis du matcher ovenstående og er klar til nye udfordringer, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvad du kan bidrage med hos os.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet og mulighed for personlig og faglig udvikling. Du bliver også en aktiv del af udviklingen af indkøbsfunktionen, hvor vi bevæger os over i en Product Management struktur, der giver mening og værdi for indkøb, organisationen, vores leverandører og miljøet!

 

Vi samarbejder med COLO Consulting, og du kan søge stillingen direkte HER.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!