indkøbselev

Jasa Company A/S søger en indkøbselev

Jasa Company A/S søger en indkøbselev der brænder for at blive en dygtig indkøbsassistent.

Som indkøbselev får du muligheden for at lære om alle indkøbets faser, en hverdag med stor variation i opgaverne og gode muligheder for personlig udvikling.

I dine to år som indkøbselev gennemgår du en alsidig og praktisk oplæring, hvor du sideløbende følger den obligatoriske skoleundervisning. Vi tror på, at du meget hurtigt bliver en værdifuld del af vores team og vi glæder os til at give dig selvstændigt ansvar for opgaverne og opbygge din viden og indsigt, så du kan arbejde med tiltagende komplekse og udfordrende opgaver.

Du starter hos os d. 17. august 2020 og har en normal arbejdstid på 37 timer pr. uge

 

Du får fingrene i mange forskellige opgaver og du bliver først og fremmest rigtig dygtig til at varetage den brede vifte af opgaver på indkøbsområdet da alle processer udføres i indkøbsafdelingen, der dagligt arbejder med leverandører i både Danmark, Europa og Fjernøsten. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte daglige indkøb, disponering og opfølgning, beregning af min og max lagre, godkende og afstemme fakturaer. Vi sørger for at du får en grundig oplæring i vores mange procedurer, produkter og ERP system, der er et vigtigt redskab i vores dagligdag.

Vi er et lille team med mange forskellige opgaver, så det er vigtigt at du tager ejerskab for dine opgaver samtidig med at du arbejder systematisk og struktureret,

Du er skarp til tal og trives i en hverdag hvor datadisciplin og detaljeorientering vægtes højt. Du har måske allerede kendskab til NAV365 og reglerne for handel med både Danmark, EU og øvrige udland – men hvis ikke, lærer vi dig det.

Du har bestået HHX eller tilsvarende, og du trives med at bruge andre sprog end dansk til hverdag; Vi har primært brug for rigtigt gode dansk og engelskkundskaber. Det giver sig selv, at du er fortrolig med Office pakken, og måske er du endda så dygtig, at du kan lære os noget?

Du har tidligere oplevet at være under pres på studiet eller i et studiejob, så du ved, at du overholder dine deadlines. Du kan bevare overblikket og du er ikke er for stolt til at hejse et flag, hvis du møder udfordringer, du ikke kan løse eller har flere opgaver end du kan afslutte. Vi er først og fremmest optaget af, at give dig masser af læring, udfordrende opgaver og faglige input, og vi vægter ligeværdig og respektfuld kommunikation – Også når vi ligger vandret og tingene går stærkt!

 

Du bliver en del af et team på i alt 4 medarbejdere, hvor arbejdsglæde, humor, samarbejde og kommunikation er vigtigt. Vi vil støtte dig i at udvikle din praktiske og teoretiske viden inden for indkøbsområdet. Vores mål er at din elevtid giver dig et godt fundament til din videre færd job- eller uddannelsesmæssigt, så hvis du trives i et uformelt miljø med fuld fart på og med plads til smil og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, er Jasa Company det helt rigtige sted for dig.

 

Om Jasa Company A/S
Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed der sælger produkter til byggesektoren i Danmark og Norden. Vi har et bredt varesortiment inden for beslag, dørgreb, låse/nøgler med tilbehør samt cylindre og reservedele.

Du kan læse mere om Jasa Company A/S på vores hjemmeside: www.jasaco.dk

 

Ansøgning
Ansøgning, CV samt relevante eksamensbeviser og eventuelle udtalelser bedes sendt til job@jasaco.dk senest d. 22. juni 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!