Indkøber til produktionsvirksomhed af murerværktøj i verdensklasse!

  • Kan du varetage strategiske indkøb og holde fokus på operationelle indkøbsopgaver på samme tid ?
  • Er det optimalt for dig at arbejde deltid?
  • Har du erfaring med indkøb til produktion, af handelsvare og den øvrige drift?
  • Og trives du i en alsidig hverdag, hvor du er aktivt involveret i salg, lager og produktion?

Vi udvider teamet ved Maskinfabrikken Eskimo med en erfaren og udviklingsorienteret indkøber, der får ansvar for indkøb af handelsvarer, råmateriale, produktionselementer og sourcing.

Indkøb er et strategisk omdrejningspunkt i Maskinfabrikken Eskimo, og vi har kontinuerligt fokus på optimering af processer og reducering af ressourceforbrug gennem alle led i vores supply chain.

 

OM MASKINFABRIKKEN ESKIMO

Siden grundlæggelsen i 1926 har Eskimo produceret kvalitetsværktøj til den professionelle håndværker. Alle produkter bliver produceret i Danmark og er kendetegnet ved, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Eskimo er i dag den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholder vi med konstant forbedring af vores produkter og processer.

Vores kunder er industri, håndværkere og ’Gør-det-selv-markedet’ via grossister, detail og byggemarkeder. Vi udvikler kontinuerligt vores service- og produktportefølje i samarbejde med fagfolk og kunder og har således et standardsortiment til hurtigt og effektiv leverance, men tilbyder også udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger.

 

OM STILLINGEN

Du har et meget tæt samarbejde med salg, lager og produktion, og derfor er du lige så ofte at finde på lageret eller i produktionsplanlægningen, som på din kontorstol.

Du ved, at det gør en kæmpe forskel at være involveret og selv have hånden på kogepladen, så derfor prioriterer du kommunikation og vidensdeling meget højt.

I dit daglige arbejde, er du ansvarlig for indkøb af handelsvarer og produktionsmateriale fra både danske og internationale leverandører, samt kontinuerlig optimering af hele sourcing og supply processen.

Du opretter og vedligeholder varenumre, følger op, gennemgår og sender købsbekræftelser, beregner min/max lager og dokumenterer alt i C5. Du varetager ligeledes indgangskontrol og gennemgår og sammenligner vareprøver, så vi altid opnår 100% kvalitet i alt hvad vi gør, med alle produkter vi sourcer og producerer.

I et strategisk perspektiv er du drivkraft på indkøb af nye materialer, leverandørforhandlinger, evaluering af leverandørperformance, sparring på komponentniveau med produktudvikling, prisregulering/prisaftaler og leveringsaftaler.

 

OM DIG

Du har erfaring med indkøb og du er erfaren C5 bruger. Du arbejder kompetent og selvsikkert i Excel, og hvis du har brancheerfaring, er det et stort plus. Du er vant til at arbejde på dansk og engelsk, og det er optimalt for dig med en arbejdstid på mellem 22 og 27 timer/ugen.

Du er motiveret af, at varetage indkøb for alle områder i en produktionsvirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og leverancer i verdensklasse, og du ved, at nøglen til succes som indkøber er lige dele struktur, datadisciplin, kommunikation, opfølgning og en fleksibel indstilling til, når tingene alligevel ikke går helt som forventet.

Du har solid erfaring fra en lignende stilling, og du trives i en dagligdag, hvor du veksler mellem strategiske og operationelle opgaver – uden at det ene eller det andet, bliver tabt mellem to stole.

De fleste kender dig som en nysgerrig, imødekommende og kompetent person, og vil omtale dig, som et menneske, de går til, når der skal findes effektive og kreative løsninger over for leverandører hvor samarbejde på tværs af organisationen er nødvendigt.

 

INTERESSERET?

Hvis du matcher ovenstående og er klar til nye udfordringer, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvad du kan bidrage med hos os.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, med internationale kunder og leverandører

Vi samarbejder med COLO Consulting, og du kan søge stillingen direkte her

Vi glæder os til at høre fra dig!