Job hos Jasa Company

Indkøber med globalt mindset til vækstvirksomhed

● Bevarer du overblikket og sikrer det bedste match mellem udbud og efterspørgsel?
● Motiveres du af at opbygge, udvide og vedligeholde langvarige leverandørforhold?
● Er du vild med at være en del af produktudvikling der reflekterer kundernes behov og kommerciel succes?
● Er du en skarp købmand, der forstår at indkøb leverer direkte til bundlinjen, når det gøres rigtigt?

Så er du helt sikkert et godt match til vores indkøbsteam!
Indkøbsafdelingen består af to personer som varetager samtlige indkøbsfunktioner for Jasa Company og Eskimo, og indkøb er dermed det naturlige omdrejningspunkt for rigtig mange af virksomhedernes funktioner.

OM JASA & ESKIMO
Jasa Company A/S, Jasa Trading og Eskimo har den samme ejer. Vi er tre individuelle
virksomheder, der har tætte relationer og samarbejder om indkøb.

Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed der sælger produkter til byggesektoren i Danmark og Norden. Vi har et bredt varesortiment inden for beslag, dørgreb, låse/nøgler med tilbehør samt cylindre og reservedele.

Siden grundlæggelsen i 1926 har Eskimo produceret kvalitetsværktøj til den professionelle håndværker. Alle produkter bliver produceret i Danmark og er kendetegnet ved, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Eskimo er i dag den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholder vi med konstant forbedring af vores produkter og processer.

Vores kunder er industri, håndværkere og ’Gør-det-selv-markedet’ via grossister, detail og byggemarkeder. Vi udvikler kontinuerligt vores service- og produktportefølje i samarbejde med arkitekter, ingeniører og kunder og har således et standardsortiment til hurtigt og effektiv leverance, men tilbyder også design, udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger.

OM STILLINGEN
Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af indkøbsprocessen – lige fra den kreative start med deltagelse i produktudvikling på komponentniveau, oprettelse og indhentning af priser til ordreplacering, opfølgning samt diverse administrative opgaver.
Dine daglige ansvarsområder er primært i den administrative del af processen:
● Daglige indkøb, varebestilling og vareopfølgning
● Afsendelse af købsbekræftelse og gennemgang af ordrebekræftelser
● Disponering og opfølgning samt beregning af Min./Max lagerbeholdning
● Leverandørkontakt: Ind- og udland
● Vareprøver: Bestilling, gennemgang og sammenligning
● Godkende og afstemme fakturaer, herunder sørge for kreditering
● Oprette varer i ERP-system
● Transport-/shippingdokumentation

OM DIG
Du har den unikke kombination af egenskaber, der betyder at du trives med at arbejde struktureret, skabe systemer og optimerer processer, mens du på samme tid motiveres af, at være en del af et travlt og dynamisk miljø, hvor kunden altid er i centrum – og der derfor ofte er behov for at prioriterer opgaverne anderledes end planlagt ved dagens begyndelse.

Vi vægter datadisciplin og detaljeorientering meget højt, men vi har også brug for en indkøber, der tænker i kreative løsninger og som imødekommer behovet for åben, rettidig og præcis kommunikation til resten af organisationen.
Som indkøber har du et meget tæt samarbejde med salg, økonomi og lager/produktion, og du fungerer som knudepunkt, når der skal træffes beslutning om leverancer, betingelser og lagerbeholdning.

Du anser forholdet til leverandørerne som et partnerskab, hvor alle parter skal tilfredsstilles, men du er også trænet i stærkt købmandsskab og du ved, at indkøb er en stor og vigtig del af organisationens success og bundlinje.

Du har minimum 5 års erfaring med internationalt indkøb, gerne fra Kina, du er en mester i ERP og Excel, og hvis du har brancheerfaring, er det et stort plus.

INTERESSERET
Hvis du matcher ovenstående og er klar til nye udfordringer, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvad du kan bidrage med hos os.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, med internationale kunder og leverandører, og du bliver inviteret til at deltage i indkøbsmesser i Europa og leverandørbesøg i Kina.

Du kan sende CV og ansøgning på e mail: job@jasaco.dk hurtigst muligt da vi løbende inviterer til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!