Glaslås hittede i Billund

Glaslås hittede i Billund

Jasa Company var taget til Billund for at deltage på sikringsudstillingen. Blandt mange forskellige produkter tiltrak firmaets nye glaslås til indbrudssikring stor opmærksomhed

Jasa Company var med på DLF’s Billundmøde for første gang. Her kunne låsesmedene stifte nærmere bekendtskab med en lang række sikringsprodukter. Slagnummeret var en ny glaslås til indbrudssikring udviklet af opfinderen Lars Brink.

Som han forklarede er brugen af glaslås mellem glas og ramme stort set ukendt på det danske marked. Det har han og Jasa Company gjort noget ved med en glaslås, der har været igennem omfattende tests. Teknologisk Institut har gennemført gentagende indbrudstests, efter branchens krav til indbrudssikrende foranstaltninger – RC2.  Låsen er dermed blevet godkendt i henhold til gældende krav på markedet.

Et gennemtestet produkt

Som Lars Brink og distriktchefen hos Jasa Company, Mikkel Krause Frandsen, forklarede er den nye indbrudssikring et smaddergodt produkt som altså også er gennemtestet.

– Det er konstrueret så ’tænderne’ griber ind i glasrammen. Det betyder at man ikke bare kan skrue vindueslisterne af og derefter pille ruden ud af vinduet eller terrassedøren. Ruden bliver simpelt hen siddende i karmen. Dermed er Jasa Companys vindueslås langt bedre end de løsninger man hidtil har set på det danske marked, siger Mikkel Krause Frandsen.

Han forklarer at RC2 fastslår, at kravet for indbrudssikrende foranstaltninger skal være minimum tre minutter. I testen af den nye glaslås tog det gennemsnitligt tre minutter og 31 sekunder  at afliste og fjerne de seks monterede glaslåse.

Nul kuldebroer

Ud over at glaslåsen overholder kravene til indbrudssikring, er der også udført omfattende klimatests for at sikre, at glaslåsen ikke skader vinduesramme og rude samt skaber kuldebroer. Det betyder at glasindustrien har godkendt glaslåsen og at den derfor kan monteres på alle ruder monteret efter Glasindustriens forskrifter uden at standardgarantien på fem år bortfalder.

– Derudover er glaslåsen nem at montere mellem ramme og rude. Der benyttes seks glaslåse til hvert vindue og da glaslåsen er fleksibel og spidserne justerbare, tilpasser man dem i montagen til det enkelte vindue, siger Mikkel Krause Frandsen.

Billundmødet er vigtigt

Som han forklarer er det vigtigt at sikringsleverandøren viser produkterne til låsesmedene, som er eksperterne når det handler om installation af sikringsløsninger, og som har en bred berøringsflade til slutkunderne. Derfor er en begivenhed som Billundmødet vigtig Jasa Company.

–  Vi har fået mange seriøse henvendelser her på standen. Vi har selvfølgelig også en dialog i det daglige både på telefonen og med møder, hvor vi kører ud. Her i Billund får vi mulighed for at vise vore produkter for alle eksperterne blandt DLF’s medlemmer på standen. Det skaber interesse og så får vi en masse feedback. Det er guld værd, siger Mikkel Krause Frandsen.

Et bredt varesortiment

Jasa Company sælger mange forskellige produkter til byggesektoren både i Danmark og de nordiske lande. Varesortimentet er bredt og består blandt andet af et velassorteret program af beslag til døre, vinduer, køkken og meget mere. Derudover har man en lang række sikringsprodukter, som går under navnet Jasafe. Disse produkterne består af et bredt sortiment af låse, cylindre og tilbehør til sikring af lejligheder, private boliger, udlejningsejendomme og erhvervsbyggeri.

Det er produkter som man løbende udvikler og optimerer så de altid har den højeste produktkvalitet og yder den mest effektive sikring. Produktsortimentet består blandt andet af forskellige varianter af låsekasser, cylindre, hængelåse, sikringsbeslag, vindueslåse med mere samt alt i tilbehør til ovennævnte.  Jasafe cylindre kan også leveres til små som store systemløsninger, eksempelvis til udlejningsejendomme, andelsforeninger, skoler og andre steder. Jasafe produkterne er udført i et enkelt, funktionelt og tidløst design, og passer i både  industribyggeri og i private hjem.