fbpx

FAQ

Hvad betyder: Med banke- og dirkesikring?

Cylindere- og låse der er markeret med banke- og dirkesikring giver dig som kunde den maximale sikkerhed. Det der giver produkterne deres ekstra sikkerhed er cylindernes 3 indbyggede specialkonstruerede sikkerhedsstifter, som gør det vanskeligt for indbrudstyven at banke eller dirke låsen op. Du kan kende vores produkter ved mærkningen : Max Sikkerhed – Med banke- & dirkesikring.

Godkendte DS/EN1303 produkter

Hos Jasa Company finder man en lang række DS/EN1303 godkendte produkter. Læs mere på Sikringsguidens hjemmeside som du finder på dette link : www.sikringsguiden.dk

Hvad betyder 316 i vores produkt serie?

Vores 316 serie er produceret i syrefast og rustfri 316-stål. Det betyder, at produkterne er velegnede til anvendelse ved kystnære områder og i krævende miljøer. Selvom produktet ikke er i direkte forbindelse med saltvand, vil luft- og vinde altid indeholde salt. Produkter i 316-serien er behandlet med en overflade, der gør at salten ikke kan påvirke produktet. Du kan genkende vores produkter, som er markeret med et lyse blåt tegn der angiver at produkter er velegnet til kystnære områder.

316 syrefast stål.
Syrefast stål er en betegnelse for rustfrit stål med mindst 2% molybdæn (Mo). Molybdæn har stor betydning for stålets korrosionsbestandighed, dvs. hvor modstandsdygtig stålet er for forskellige typer af tærring.

Hvad betyder ANSI?

ANSI – Metalklassificering

ANSI er en stadardisering for koldformet stål konstruktions elementer fra kulstof og lavlegeret stål. ANSI står for: American National Standards Institute. Det betyder at produktionen opfylder de væsentlige krav til åbenhed, balance, konsensus og retfærdig proces.

Hvad er leveringstiden, og kan jeg afhente selv?

Lagervarer / Produkter: 3-7 hverdage
Skaffevare: 5-10 hverdage

Levering: Alle produkter- samt tilbehør sendes enten sammen med en evt. Danske Fragtmænd, eller sendes særskilt med GLS.

Selvafhentning: Det er også muligt at selvafhente din ordre hos os. Dette skal dog aftales med vores salgsafdeling.
Ring på telefon nummer +45 46 94 90 08

Der kan afhentes her:

Århus:
Jasa Company A/S
Marøgelhøj 17
8520 Lystrup
Åbningstider: Mandag – torsdag, 08:00 – 16:30, fredag 08:00 – 14:00

Jasa handler med offentlige institutioner og virksomheder?

Hos Jasa Company handler vi med virksomheder, offentlige institutioner m.v. Som privat person kan du tilgå vores forhandlerliste – som du finder her. Man er også altid velkommen til at kontakte os, hvis man ønsker  at få oplyst vores forhandler liste. Offentlige institutioner og virksomheder er velkommen til at kontakte os på telf. +45 46 94 90 08 el. e-mail: salg@jasaco.dk. Offentlige institutioner kan betale med EAN nr, og virksomheder kan betale pr. faktura.

Hvem står bag Jasa Company A/S?

Jasa Company er grundlagt af direktør Søren Madsen, som siden 2006 har stået i spidsen for Jasa Company, og er dagligt involveret i alt fra indkøb – til levering. Jasa Company A/S har den bedste kreditvurdering (Bisnodes AAA rating), der udelukkende gives til meget solvente virksomheder.

Jasa Company sætter en ære i at levere kvalitets produkter til tiden, og have en meget serviceminded kundeservice, der reagerer hurtigt på telefon og email.

Velkommen til Jasa Company

Hvordan håndteres mine data?

Hos Jasa Company er dine data altid topsikret. Du kan være 100% sikker på, at vi ikke videregiver dine data til tredjepart.
Vi indhenter kun personoplysninger i forbindelse med køb fra vores e-mail: salg@jasaco.dk. Det drejer sig om følgende oplysninger:
CVR-nummer – Hvis du er en virksomhed
Navn
Adresse
Postnummer
By
Telefonnummer
Email-adresse
Disse oplysninger registreres hos Jasa Company og gemmes i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, jævnfør bogføringsloven. De indsamlede oplysninger benyttes kun i forbindelse med vores regnskab da Skat kan kræve at se dokumentation for vor fakturering.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Jasa Company har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige for jasaco.dk er Jasa Company A/S.

Oplysninger afgivet til jasaco.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle indsamlede oplysninger opbevares ukrypteret i virksomhedens database og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Når data indskrives i databasen foregår det via en SSL-krypteret linje.

Som registreret hos Jasa Company A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jasa Company A/S via e-mail (salg@jasaco.dk).

Har du spørgsmål i forbindelse med vores datapolitik kan du kontakte Jasa Company på telefon +45 46 94 90 08

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?

Vil du have relevante og aktuelle tilbud på beslag, dørgreb, låse/nøgler samt cylindre og reservedele direkte i din indbakke? Så skal du blot udfylde formularen nedenfor:

Ring og få rådgivning på 46 94 90 08