FAQ

FAQ

Hvad betyder: Med banke- og dirkesikring?

Cylindere- og låse der er markeret med banke- og dirkesikring giver dig som kunde den maximale sikkerhed. Det der giver produkterne deres ekstra sikkerhed er cylindernes 3 indbyggede specialkonstruerede sikkerhedsstifter, som gør det vanskeligt for indbrudstyven at banke eller dirke låsen op. Du kan kende vores produkter ved mærkningen : Max Sikkerhed – Med banke- & dirkesikring.

Godkendte DS/EN1303 produkter

Hos Jasa Company finder man en lang række DS/EN1303 godkendte produkter. Læs mere på Sikringsguidens hjemmeside som du finder på dette link : www.sikringsguiden.dk

Hvad betyder 316 i vores produkt serie?

Vores 316 serie er produceret i syrefast og rustfri 316-stål. Det betyder, at produkterne er velegnede til anvendelse ved kystnære områder og i krævende miljøer. Selvom produktet ikke er i direkte forbindelse med saltvand, vil luft- og vinde altid indeholde salt. Produkter i 316-serien er behandlet med en overflade, der gør at salten ikke kan påvirke produktet. Du kan genkende vores produkter, som er markeret med et lyse blåt tegn der angiver at produkter er velegnet til kystnære områder.

316 syrefast stål.
Syrefast stål er en betegnelse for rustfrit stål med mindst 2% molybdæn (Mo). Molybdæn har stor betydning for stålets korrosionsbestandighed, dvs. hvor modstandsdygtig stålet er for forskellige typer af tærring.

Hvad betyder ANSI?

ANSI – Metalklassificering

ANSI er en stadardisering for koldformet stål konstruktions elementer fra kulstof og lavlegeret stål. ANSI står for: American National Standards Institute. Det betyder at produktionen opfylder de væsentlige krav til åbenhed, balance, konsensus og retfærdig proces.

Hvad er leveringstiden, og kan jeg afhente selv?

Lagervarer / Produkter: 3-7 hverdage
Skaffevare: 5-10 hverdage

Levering: Alle produkter- samt tilbehør sendes enten sammen med en evt. Danske Fragtmænd, eller sendes særskilt med GLS.

Selvafhentning: Det er også muligt at selvafhente din ordre hos os. Dette skal dog aftales med vores salgsafdeling.
Ring på telefon nummer +45 46 94 90 08

Der kan afhentes her:

Århus:
Jasa Company A/S
Marøgelhøj 17
8520 Lystrup
Åbningstider: Mandag – torsdag, 08:00 – 16:30, fredag 08:00 – 14:00

Jasa handler med offentlige institutioner og virksomheder?

Hos Jasa Company handler vi med virksomheder, offentlige institutioner m.v. Som privat person kan du tilgå vores forhandlerliste – som du finder her. Man er også altid velkommen til at kontakte os, hvis man ønsker  at få oplyst vores forhandler liste. Offentlige institutioner og virksomheder er velkommen til at kontakte os på telf. +45 46 94 90 08 el. e-mail: salg@jasaco.dk. Offentlige institutioner kan betale med EAN nr, og virksomheder kan betale pr. faktura.

Hvem står bag Jasa Company A/S?

Jasa Company er grundlagt af direktør Søren Madsen, som siden 2006 har stået i spidsen for Jasa Company, og er dagligt involveret i alt fra indkøb – til levering. Jasa Company A/S har den bedste kreditvurdering (Bisnodes AAA rating), der udelukkende gives til meget solvente virksomheder.

Jasa Company sætter en ære i at levere kvalitets produkter til tiden, og have en meget serviceminded kundeservice, der reagerer hurtigt på telefon og email.

Velkommen til Jasa Company

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet lige her: www.jasaco.dk/nyhedsbrev/

Har I en tilbehørsberegner, når jeg skal udskifte min cylinderlås?

Det kan du tro, vi har – og du kan nemt downloade den til iOS og Android. Se mere her: www.jasaco.dk/download-vores-app/. Appen er selvfølgelig gratis at downloade og bruge.

Ring og få rådgivning på 46 94 90 08