Bogholder der motiveres af faglig bredde, dybde & selvstændigt ansvar Bogholder

Bogholder der motiveres af faglig bredde, dybde & selvstændigt ansvar

  • Du har en BRED baggrund inden for finans-/kreditor- og debitorbogholderi.
  • Du har været DYBT involveret i proceduren ved rapportering, opfølgning og indberetninger.
  • Og du motiveres af at tage ANSVAR for dit eget selskab i koncernen i forhold til den daglige økonomistyring.

Hvis du kan sige ja til ovenstående, er du måske den dygtige og alsidige bogholder, vi er på udkig efter til vores økonomiafdeling, der er ansvarlig for 8 selvstændige selskaber.

Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og støtter hinanden, og der er behov for en kollega, der kan være med til at eksekvere på alle regnskabsopgaver for ét af selskaberne i koncernen.

OM JASA COMPANY & MASKINFABRIKKEN ESKIMO 

Jasa Company er en handelsvirksomhed der sælger produkter til byggesektoren i Danmark,  Norden og EU. Vi har et bredt varesortiment inden for beslag, dørgreb, låse/nøgler med tilbehør samt cylindre og reservedele.

Maskinfabrikken Eskimo producerer kvalitetsværktøj til professionelle håndværkere og alle produkter produceres i Danmark, fordi kvalitet i alt hvad vi laver, er helt afgørende

Eskimo er den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholdes ved kontinuerlig udvikling af produkter og løsninger til vores kunder.

OM STILLINGEN

Du bliver en del af et team med en flad struktur, hvor  alle er involveret i planlægning og relevante beslutninger, og du får selvstændigt ansvar for økonomifunktionen for Maskinfabrikken Eskimo ApS med daglig håndtering af alle opgaver indenfor finans-, kreditor- og debitorbogholderi. Du kommer til at bruge omkring 80% af din tid på Eskimo og den resterende tid på tværgående opgaver, der kan være controlling, løn eller en andet område, hvor du bærer spidskompetencer med ind i teamet.

Det selvstændige ansvar ved Maskinfabrikken Eskimo omfatter års-/månedsafslutning, herunder afstemning, periodiseringer, royalty, bonus og budgetopfølgning samt rapportering til direktionen. Du vil også være back-up på lønbehandling i Dataløn, ligesom du håndterer pension, ferielovgivning og overenskomst for området (Industriens Overenskomst). Dertil kommer lønrefusion, sygdom og fravær og indberetninger til Dansk Statistik og offentlige instanser. Du er ligeledes en aktiv del af budgetlægningsfasen og i forbindelse med klargøring af materiale til revision – Og alt sammen sker i tæt samarbejde med dine kolleger i organisationen og regnskabsafdelingen.

Vi har altid rigeligt at se til, men vi prioriterer samarbejde, kommunikation og et godt arbejdsmiljø meget højt, så du er aldrig alene, og du bliver en del af et team, hvor vi ved, at det er rigtigt og sundt at bevare det gode humør og huske at grine sammen – også når alting pludseligt vender på hovedet og planerne for i dag, må ændres.

Vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden, så videndeling, kollegial sparring og kommunikation med resten af organisationen er vigtige elementer af vores hverdag og i vores team.

Maskinfabrikken Eskimo ligger i Herning, men du kommer til at sidde sammen med økonomi-teamet i Lystrup til daglig.

OM DIG

Du har erfaring med økonomi og regnskab i en produktionsvirksomhed fra en lignende stilling, bogholderifunktion eller revisionsbranchen, og du har bred systemmæssig erfaring. Vi implementerer Nav365 ved Maskinfabrikken Eskimo i 2021, og arbejder pt. i C5, så hvis du har erfaring med implementering af ERP system, er det en fordel.

Du arbejder effektivt i hele MS Office Pakken, men især med Excel, og du er vant til at opfatte økonomiafdelingen som en servicefunktion for resten af organisationen.

Du ønsker at være med på et hold, hvor din faglighed er i høj kurs og hvor dit personlige bidrag gør en forskel. Du er grundig, systematisk og detaljeorienteret, og det falder dig helt naturligt at følge alle dine opgaver til dørs – fordi du ved, at økonomi er rygraden, i alt hvad vi foretager os.

Du vil gerne være en del af virksomhed og en kultur, hvor du har mulighed for at blive udfordret fagligt, og du motiveres af, at kunne tage ansvar for flere opgaver, efterhånden som du får indblik i eksisterende forretningsgange og kendskab til muligheder og udfordringer inden for dit ansvarsområde.

INTERESSERET?

Hvis du allerede nu ved, at det her er den helt rigtige udfordring for dig i dit nye job, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvordan du kan bidrage og gøre en positiv forskel som vores nye økonomimedarbejder.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for personlig og faglig udvikling, og vi glæder os til at høre fra dig!

Vi samarbejder med COLO Consulting i rekrutteringsprocessen og du kan søge stillingen direkte her