Om Jasa Company

Jasa Company A/S er en handelsvirksomhed, som sælger kvalitetsprodukter til byggesektoren både i Danmark og de nordiske lande.

Varesortimentet er bredt og består blandt andet af et velassorteret program af beslag til døre, vinduer, køkken mm. Derudover fører vi et bredt sortiment til sikring af din bolig. Produkterne er låsekasser, cylindre, hængelåse, sikringsbeslag, vindueslåse mm.

Vi sælger til industri, håndværkere og ‘Gør-det-selv-markedet’​ via grossister, professionelle butikker og byggemarkeder. Find din forhandler her. I samarbejde med arkitekter, ingeniører og kunder udvikler vi nye og tidssvarende produkter.

Vi kan tilgodese specielle opgaver og ønsker og kan blandt andet sælge produkterne i private label. Udvikling og produktion af vore produkter foregår flere steder i verdenen, dog primært i Kina. Vi er konstant i bevægelse og vi arbejder fortsat på at optimere og se på nye udviklingsmuligheder på fremtidige produkter, som opfylder målene til tidens krav hvad angår design, enkelhed, funktionalitet, brugervenlighed og ikke mindst sikkerhed.

Jasafe

Jasafe er navnet på Jasas sikringsprodukter, som består af et bredt sortiment til sikring af din bolig. Læs mere om Jasafe her.

AAA – højeste kreditvurdering

Bisnode har givet os sin højeste kreditvurdering: AAA. Det betyder, at Jasa Company A/S er blandt de godt 2,5 % mest kreditværdige virksomheder i Danmark.

Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du kan læse mere om AAA-certifikatet på Bisnodes hjemmeside.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Find os på sociale medier

Følg os på LinkedIn for at blive opdateret med regelmæssige, relevante nyheder.

Se videoer og monteringsguides på vores Youtube-kanal.